logo UCLMlogo RUIdeRA

con la colaboración de

logo FECYT
  • English
  • Català
  • Čeština
  • Deutsch
  • Español
  • Français
  • Gàidhlig
  • Latviešu
  • Magyar
  • Nederlands
  • Polski
  • Português
  • Português do Brasil
  • Suomi
  • Svenska
  • Türkçe
  • Қазақ
  • বাংলা
  • हिंदी
  • Ελληνικά
  • Yкраї́нська
  • Log In
    Have you forgotten your password?
  • Communities & Collections
  • All of RUIdeRA
  • Statistics
  1. Home
  2. Investigación
  3. Departamento de Ciencias Ambientales
  4. Área de Ciencias Morfológicas
  5. Effect of rosemary addition on the sensorial and physicochemical qualities of dry cured ham slices. Measurement of camphor transfer
 

© Universidad de Castilla-La Mancha

  • Copyright
  • Documentation
  • Other resources
logo RUIdeRA
  • ruidera@uclm.es
  • Centro de Atención al Usuario (CAU)
  • FEDER
  • Creative Commons
  • DSpace
  • Cookie settings
  • Privacy policy