• español
    • English
  • English 
    • español
    • English
  • Login
View Item 
  •   DSpace Home
  • Investigación
  • Departamento de Historia del Arte
  • Área de Historia del Arte
  • View Item
  •   DSpace Home
  • Investigación
  • Departamento de Historia del Arte
  • Área de Historia del Arte
  • View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Breve historia de la cocina italiana de la primera mitad del siglo XX

Thumbnail
View/Open
Versión del editor. (371.4Kb)
Date
2023
Author
Mancebo Roca, Juan Agustín
Metadata
Show full item record
Abstract
Reseña de la exposición "Piccola storia di cucine tra primo e secondo dopoguerra", que se celebra en el Archivio del' 900 del Museo de Arte moderno y contemporáneo de Trento y Roverto (Mart).
URI
http://hdl.handle.net/10578/30639
Collections
  • Área de Historia del Arte

© Universidad de Castilla-La Mancha
Rectorado
C/ Altagracia, 50 13071
Ciudad Real Tfno. 926 29 53 00
Fax: 926 29 53 01

Copyright | Documentation | Other Resources | Contact Us
Ruidera

¿RUIdeRA?

Federcc
DSpace
 

 

Browse

All of DSpaceCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

My Account

LoginRegister

© Universidad de Castilla-La Mancha
Rectorado
C/ Altagracia, 50 13071
Ciudad Real Tfno. 926 29 53 00
Fax: 926 29 53 01

Copyright | Documentation | Other Resources | Contact Us
Ruidera

¿RUIdeRA?

Federcc
DSpace